Kurse për Maturën Shtetërore

Cilësia më e lartë e mësimdhënies në Shqipëri e zërit dhe e figurës dhe çmimi më i lirë

Cilësia më e lartë

       e mësimdhënies në Shqipëri    e zërit dhe e figurës dhe çmimi më i lirë

Një seancë e kursit të Matematikës

 • Zgjidhje testi model i përgatitur nga profesori
 • “Bashkësitë, rrënjët dhe fuqitë”
 • “Ekuacione dhe Sisteme ekuacionesh”
 • “Inekuacione dhe Sisteme inekuacionesh”
 • “Gjeometria në plan”
 • “Gjeometria në hapësirë”
 • “Funksioni dhe grafiku i tij”
 • “Vargjet numerike”
 • “Thyesat, raporti, përqindja”
 • “Metodat Algjebrike”
 • “Trigonometri”
 • “Ekuacioni i drejtezes”
 • “Rrethi, ekuacioni i tij dhe Vektoret”
 • “Logaritmet”
 • “Derivatet”
 • “Integralet”
 • “Probabilitet dhe Statistike”
 • Zgjidhje testi model I
 • Zgjidhje testi model II
 • Zgjidhje testi model III

Një seancë e kursit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë​

 • Model Testi, përgatitur nga vetë mësuesja
 • Gjinitë letrare, figurat stilistike
 • Homeri “Iliada”
 • Teksti përshkrues
 • Eskili “Prometeu i mbërthyer”
 • Aligieri “Ferri”
 • Teksti argumentues
 • Shekspiri “Hamleti”
 • Gëte “Fausti”
 • Emri, folja
 • Hygo “Katedralja e Parisit”/ Teksti rrëfyes
 • De Rada “Këngët e Milosaos”/ Teksti informues-paraqitës
 • Balzak ” Xha Gorio”/ Përemri
 • A. Kamy “I huaji”/ Ndajfolja
 • L. Poradeci “Ylli i zemrës”/ Lidhëza
 • Migjeni “Novelat e qytetit të veriut”, “Vargjet e lira”/ Fjalëformimi
 • D. Agolli “Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo”/Drejtshkrimi
 • I. Kadare “Pallatii ëndrrave”/Sintaksë
 • A. Shkreli “Lirikë me shi”/ Leksikologji
 • Model Testi 2

Na shkruani për më shumë informacion:

Prej disa muajsh kemi punuar për të sjellë një platformë edukative

Të Dedikuar vetëm për Maturantët

Secili kurs ka 50 orë mësimore, dhe kushton 5000 lekë!

Telefono për më shumë informacion: +355 68 29 21 237 

Informacione rreth kurseve tË regjistruara

Arsyeja është e thjeshtë. Në një botë dinamike, kursi në një orar të caktuar është i vështirë për t’u arritur nga nxënësit. Në platformën tonë, nxënësit kanë mundësi ti ndjekin videot kur të dëshirojnë dhe sa herë të dëshirojnë.

Një kurs i plotë me 50 orë mësimore kushton 5000 lekë të reja. Pagesën mund ta kryeni me kartë online, me korrier ose në bankë. Për t’u regjistruar mjaftoni të na shkruani ose të na telefononi në numrin: 068 29 21 237.

Ne kemi përdorur cilësinë më të mirë të figurës dhe zërit me pajisje profesionale, për të krijuar një idenë e ndjekjes së mësimit në klase, duke e ndërthurur me metodat më bashkekohore teknologjike. Për më tepër, mund të ndiqni seancat falas që kemi publikuar më sipër.


Videot nuk mund të ruhen në celularin tuaj, megjithatë ato janë të aksesueshme në cdo kohë online në profilin tuaj deri sa të përfundojnë provimet e maturës.

Keni nevojë për më shumë informacion?

Nëse keni nevojë për më shumë informacion rreth kurseve, mësimdhënies, mënyrës së funksionimit, pagesës apo nëse jeni të interesuar për një kurs në një lëndë tjetër, përveç Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë apo Matematikës mund të na telefononi në numrin: +355 68 29 21 237. Gjithashtu mund të na kontaktoni edhe nëpërmjet mënyrave të mëposhtëme:

© 2021 | 12 Vite | All rights reserved.

Licensed to the European Union under conditions.

Kurse të Maturës Shtetërore