18.0 $

18 Teste me Alternativa në Matematikë
për Maturën Shtetërore 2020

Me këtë paketë ju mund të kryeni 18 teste përgatitore me alternativa për Lëndën e Matematikës sipas programit orientues të Maturës Shtetërore

Testet janë përgatitur nga mësuesi: Luan Berzani 

Testet janë pjesë e seancave konsultuese që ne zhvillojmë çdo ditë në këto lëndë dhe rifreskohen çdo ditë deri përpara provimit të Maturës. Nëse keni kryer pagesën për ti ndjekur seancat LIVE, atëherë ju i përfitoni testet falas.

Pagesën mund ta kryeni me vetëm online me kartë krediti.

Sapo të kryeni pagesën, ju do të merrni një username dhe një password për llogarinë tuaj personale dhe mund të gjeni testet online me alternativa, të cilat do të shtohen përditë deri para ditës së çdo provimi të Maturës.

Kurse të Maturës Shtetërore